• 2947 Огняново , Royal Valentina Castle
  • +359 884 345 944

Ние от “Роял Валентина Касъл” се опитваме да създадем едно необикновено преживяване, като създадохме приказно място подходящо за провеждане на бизнес обяд и вечери, фирмени мероприятия и персонални събития..

Менюто предлага богата селекция от ястия от Европейската и средиземноморска кухня, приготвени с въображението и опита на нашия професионален екип. Изключително атрактивния салон разполага със 100 места,

а от него се открива величествена гледка към Гоце Делчев и Пирин планина. Опитът на нашият динамичен млад екип, комбиниран с приготвянето на Вашата храна само от пресни и качествени продукти ще задоволи всички Ваши изисквания.

Лоби Бар

В приятна атмосфера можете да погледате телевизия, да организирате вашата бизнес среща или да прочетете вестник. По-голямата част от интериора на лоби бара е организирана с мека мебел.

Разположението му в центъра на фоайето го превръща в „кръстопът” и ориентир към всяка от трите части на комплекса, включително към ресторанта и към релакс зоната. Място, където можете да се насладите на уюта и топлината на камината през зимата, или просто да изпиете любимия си чай.

Градина

Подходяща за по-топлите месеца от годината, градината на Роял Валентина Касъл, е идеалното място за обяд или вечеря сред красива растителност. От градината се разркива уникална гледка към град Гоце Делчев и Пирин планина.

В непосредствена близост е външният минерален басейн, както и детският кът, оборудван с пързалки и батут.